Hypotheken

Een goed en begrijpelijk financieel advies is het begin van een gezonde financiële toekomst. Of het nu gaat over je eerste eigen woning, je volgende woning, nieuwbouw, oversluiten of de aankoop van een beleggingspand, je sluit een hypotheek af voor een lange periode. Dan wil je wel weten wat dat betekent voor nu, maar ook voor in de toekomst. Daarom vind ik dat het advies over je hypotheek op een heldere, begrijpelijke manier uitgelegd moet worden. 

Wat doe ik voor jou?

Ik kan van nagenoeg elke bank of geldverstrekker een offerte aanbieden. FiFin Hypotheken & Verzekeringen is onafhankelijk, dit wil zeggen dat de onderneming niet gebonden is aan een bank of geldverstrekker. Ik zoek voor jou uit waar je de allerbeste hypotheek afsluit. Of je nu in loondienst bent of je werkt als Zzp-er of ondernemer. 
Als je een woning op het oog hebt of je wilt weten wat je kan lenen, is het goed dat we eerst samen een oriënterend gesprek hebben. In dit gesprek ga ik kijken wat je inkomen is, wat je op je inkomen kan en wilt lenen en wat je maandlasten dan worden. Ik informeer je ook over de verschillende hypotheekvormen, de rentevast perioden en de looptijden. Ik breng risico’s zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden voor je in kaart. Je ontvangt hiervan een uitgebreid Adviesrapport waarin alles staat wat we besproken hebben, zodat jij dit nog eens rustig door kunt lezen. Ik regel alles richting de bank of geldverstrekker, zodat jij je bezig kunt houden met het realiseren van je plannen voor je nieuwe huis of je verbouwing. 

Verduurzamen

Als je er dan toch bent, is het goed te kijken naar de mogelijkheden van het verduurzamen van je woning. Ik geef uitleg over wat er verduurzaamd kan worden in je woning en hoe je hiervoor voordeling een bedrag mee kan nemen in je hypotheek. Ik gebruik hiervoor de verduurzamingsscan van Green For You. 

Hierin een quote?

Verzekeringen

Op het gebied van verzekeringen maak ik voor jou een keuze uit een breed aanbod aan verzekeringen die de risico’s van financieel verlies voor je afdekken. FiFin werkt samen met tal van verzekeringsmaatschappijen en kan hieruit de beste en goedkoopste polis voor je samenstellen. 

Wat doe ik voor jou?

Stel je raakt werkloos, arbeidsongeschikt of jij en je partner komt te overlijden, weet jij hoe je er dan financieel bij zit? Ik geef je inzicht hoe deze situaties invloed hebben op je inkomen en zo ja, welke mogelijkheden er zijn om dit op te lossen met bijvoorbeeld een maand- of woonlastenverzekering, een overlijdensrisicoverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Als je schade hebt door brand, diefstal, je kinderen gooien per ongeluk een bal door de ruit van de buren of je hebt een conflict met je werkgever, dan kan dit financiële gevolgen hebben. Hiervoor kan je je beschermen door een schadeverzekering af te sluiten. Ik ga samen met jou inventariseren welke schades je mogelijk kunt lopen en welke verzekeringen je daar voor kunt en wilt afsluiten. Ik kijk hierbij naar de schadeverzekeringen die je al hebt lopen en of deze voldoende dekking geven, maar ook of je niet teveel betaalt. Het is goed om ook bij schadeverzekeringen een vergelijking te maken bij verschillende maatschappijen en dan een goede keuze te maken. Hier help ik u graag bij, zodat je alleen verzekert wat echt nodig is. 

Financiële planning

Wat doe ik voor jou?

Als je goed voorbereid wilt zijn op de toekomst is een persoonlijk financieel plan bijna een must. Naast de maandelijkse lasten van de hypotheek wordt er in een persoonlijk financieel plan veel breder gekeken naar je financiële situatie voor de lange termijn. We gaan in een goed gesprek kijken naar wat je doelen en wensen zijn. Wil je eerder stoppen met werken, gaan je kinderen nog studeren, wil je een eigen bedrijf starten? Maar er kunnen ook minder leuke en onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden, zoals werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden. In een persoonlijk financieel plan bied ik algemene oplossingen om doelen te realiseren of onverwachte gebeurtenissen op te kunnen vangen, zodat je goed voorbereid bent op de toekomst. 

Hypotheken

Consumptief krediet

Financiële planning

Levensverzekeringen

Schadeverzekeringen

Woonlastenverzekeringen

Mag ik het voor je regelen?

Als je wilt dat ik de hypotheek voor je regel, bel of mail dan voor een afspraak of vul het contact formulier in voor het maken van een afspraak.

Volg ons op social media

Agnes Filius
06-38780201
info@fifin.nl


Bezoekadres:

Scottweg 29A

4462 GS  GOES

KvK 81288328
BTW nr. NL003559148B51